Testimonis

Testimoni d’una clienta d’entrenament personals


Les sessions són dinàmiques i divertides, sempre diferents!!!!
Hi ha interacció entre els participants, i l’Ernest sempre ens motiva i acompanya per seguir endavant.

Núria Gelabert Gonzalo

Un gran descubrimiento para mis problemas de espalda y ciatica. Clases de máximo 5 personas y un trato exquisito por parte del entrenador. Muy recomendable. Gran variedad de ejercicios y muy ameno. Insisto a mi me esta funcionando muy bien.

Manel Navarro

Al minibox tens una atenció molt personalitzada. L’entrenament és dur però variat, i això s’agraeix. L’Ernest ofereix una combinació molt personal que es fonamenta en la seva formació i experiència,  i que sap transmetre amb generositat i alegria. Realment l’ambient és molt agradable. 

Teresa Campos

Un lloc molt acollidor on no existeix la competició! Molt recomanable per a les persones que ens agrada fer esport però ens costa anar al gimnàs.

Elisabeth Bonilla

¿Minibox, qué sera eso? Nos preguntamos… pues a resultado ser un sitio donde disfrutar haciendo ejercicio, donde conocer gente y donde sobretodo conocer a una persona que lo da todo por sus alumnos, que te enseña y te ayuda siempre sacando lo mejor de ti.
Un descubrimiento que a cada persona que me pregunta se lo recomiendo, no os quedéis con las ganas, Ernest hará que si téneis dudas se os quiten de golpe . Good job!!!

Edgar García

Durant molts anys he anat al gimnas per voler aprimar-me, anava per obligació, no tenia cap motivació  anava un dia al mes fins que acavaba borrant-me.
Jo buscava un lloc petit, on m’ajudessin a fer esport, a conèixer el meu cos, on m’agradés anar, anar sense obligació, anar amb ganes, a riure, a superar-me dia a dia, i existeix!! El Minibox El cau del llop, es un lloc on saps que quan entres voldràs repetir , i els que pensin si m’he aprimat…doncs…. si 8 quilos!! i baixant!!
Sonia Ramos

Clases de máximo 8 personas, un ambiente genial en cada clase, gran variedad de ejercicios diferentes y mucha motivación, hacen del minibox un sitio ideal para ponerse en forma. Nada que ver con los gimnasios convencionales. Aquí ejercitarse es todo un placer. Todo un descubrimiento.

Cristina Miras

Si vols passar-te posar-te en forma, és un lloc molt recomanable. El millor lloc d’Olesa i rodalies.

Joanna Guevara

Un espai agradable, bon lloc per mantenir-te en bona forma, agafar força i flexiblilitat i sobretot un bon ambient familiar.

Montse Costa

He mejorado mi forma física, y es como estar en casa.

Rosa Garrido

Omple aquest formulari si vols participar en aquest espai i informa’t!!

42543424_710713862600897_4595160100963876864_o.jpg