L’entrenador

Head Coach del MiniBox el Cau del Llop.

  • Entrenador professional inscrit en el registre oficial de professionals de l’esport de Catalunya
  • Coach esportiu, monitor de Fitness i activitats relaciones amb l’entrenament de força
  • Entrenador d’Halterofilia N1 (en procès actualment a través de la federació catalana d’haterofilia)

Em dic Ernest López i vaig crear aquest espai l’any 2017 amb l’objectiu d’iniciar una revolució en l’àmbit de l’exercici físic i la salut integral.

Vaig voler fusionar diferents mètodes de moviment natural, l’entrenament funcional i altres sistemes en un sol entrenament. La meva intenció era crear un entrenament total on en cada sessió es treballés de forma global, fos variat, útil i funcional.

I volia anar també més enllà del cos i trencar els esquemes de la ment per ajudar a les persones a ser conscients que son més forts del que creuen i poden fer més del que pensen.

En definitiva, he volgut crear un entrenament que sigui útil pel dia a dia, enfocat en la fortalesa global de la persona i que a més s’ho passi bé mentres el practica.

El resultat és molt enriquidor perquè he après amb cada persona que m’ha acompanyat i segueixo aprenent a cada sessió. Intento aportar cada dia coses fresques i exercicis nous per tal de mantindre viu l’esperit del MiniBox.

Aporto aquí, en aquest centre, tota l’experiència adquirida en els gimnasos que vaig treballar com a entrenador personal, monitor de fitness i activitats dirigides. També com a encarregat, entrenador i formador de marques esportives com Nike i Adidas. I sobretot, la meva set de conèixer, aprendre i practicar tot allò relacionat amb l’exerici físic, l’esport i la salut.

La meva passió, per tant, és transmetre que a través de l’exerici físic podem recuperar la vitalitat natural i gaudir d’una salut òptima per gaudir del dia a dia.

Estigues fort per ser útil i no per aparentar

Aquesta és la base de la filosofia que intento transmetre en aquest espai. Un espai on el meu objectiu és acompanyar a les persones a treure la seva millor versió a tots nivells a través del moviment natural del nostre cos amb i sense material.

Per tant, el meu compromís és aportar eines per a treballar l’autoconeixament d’un mateix a través del moviment i fer de l’exercici físic un estil de vida sa i útil, ja que moure’ns ens aporta molts beneficis per a la salut global del nostre cos i ment.

Que et puc aportar?

El que et puc aportar principalment és: reflexió, consciència i sobretot moviment. Reflexió perque paris del teu ritme diari i posis atenció a la teva salut. Consciència de que tens un cos i cal cuidar-lo, respectar-lo i estimarlo. I per fer tot això cal moviment de cos i ment.

T’animes a formar part de la comunitat del MiniBox i gaudir plegats d’aquest espai únic?

A %d bloguers els agrada això: