Entrenament Online

onlinetra.png

La missió d’aquest servei d’entrenament online és oferir-te un acompanyament i guia per a que les teves sessions d’entrenament siguin completes, variades, personals i obtinguis fantàstics resultats.

Per tant, la teva missió és comprometre’t amb tu mateix i sortir de la zona de confort. Recorda que si vols resultats diferents, cal fer coses diferents.

La planificació online va en funció dels teus objectius, el tipus de material que disposis, vagis o no a un gimnàs, etc.  Dintre del servei entre el coaching i seguiment perquè aconsegueixis els teus propòsits. El funcionament és tot a través de correu electronic i/o via whatsapp. Tens no solament una pauta d’entrenament personalitzada sinó també atenció personalitzada per a resoldre dubtes i ajudar-te a que et sentis acompanyat.

El funcionament és molt senzill. Hi ha un primer contacte on s’avalua quin es el principal objectiu, es fa una primera planificació i a partir d’aqui pas a pas anem graduant per acompanyar-te a que puguis trencar totes les barreres físiques i mentals per aconseguir el que et proposis.

Mou-te i informa’t, recupera la teva vitalitat natural!