El llop

IMG_20180530_164835.jpg

Ernest López Solà

(Olesa de Montserrat – Barcelona)

Entrenador Personal

Autor de tres llibres: “Brilla con luz propia”, “3 pasos para volver a vivir” ,“Simplemente Ser” i “Eres libre cuando expresas lo que eres”

 

Em dic Ernest López i des de sempre m’ha fascinat tot allò dedicat al desenvolupament personal i l’autoconeixement.

Sóc amant de la natura, els animals i l’esport. M’encanta treure el millor d’un mateix i acompanyar a les persones a que reconeguin el seu veritable potencial. No es tracta de programar a ningú ni deixar anar un rotllo perquè s’ho cregui. Sinó més aviat acompanyar-te per deixar anar tot allò que et limiten i t’impedeix treure la teva millor versió.

A l’edat de 25 anys em vaig formar i vaig treballar en diferents centres esportius com Entrenador personal i preparació física per a diferents esports com el running, triatló i activitats dirigides com Pilates, Spinning, etc. Aquí és on vaig iniciar el contacte directe amb les persones i vaig veure que no només era important la bona salut i condició física sinó també l’estat anímic. Va ser llavors quan vaig començar la formació en Coaching personal i esportiu i l’inici d’un llarg viatge cap a l’interior.

Va ser com tirar del fil i com dic, un viatge de tornada a “casa” a la nostra essència més vital. Aprofitava els entrenaments personals amb els clients per ajudar-los no només en el físic, sinó també en el mental, emocional i així aconseguir un entrenament integral que pogués abastar tot el que una persona necessita per sentir aquesta pau interior i viure el moment present.

Desprès d’aquesta etapa d’entrenador personal em vaig centrar en guiar diferents esportistes i persones en sessions personals de coaching a més de treballar com a venedor, dirigir un grup de corredors i a formar equips de treball en diferents empreses de marques esportives.

Quatre anys més tard, després de publicar tres llibres de desenvolupament personal, realitzar conferències, trobades, etc. m’arriba la idea fer alguna cosa amb tot això que he viscut, experimentat i compartit. Neix aquest projecte, MiniBox el Cau del Llop, que abasta tot el relacionat amb el desenvolupament personal, englobant el físic, emocional, espiritual, etc, i poder guiar-te a treure el teu millor versió i sobretot que visquis conscientment l’entrenament que fas i gaudeixis mentre ho fas.

Es tracta d’acompanyar-te conscientment en el teu entrenament perquè gaudeixis, recuperis la teva vitalitat natural, et moguis amb llibertat, evitis lesions i aportar-te motivació perquè res ni ningú et pari a assolir el teu estat essencial i la teva millor versió.

 

CURRÍCULUM VITAE PROFESSIONAL ESPORTIU

2009 – 2012 – Tècnic de sala de fitness, entrenador personal, dietista i monitor d’activitats dirigides a CEC Gym (Maçanet de la Selva)

2010 – 2012 – Tècnic de sala de fitness, entrenador personal, dietista i monitor d’activitats dirigides a La Piscina de la Selva (Santa Coloma de Farners)

2011 – 2012 – Planificació temporada de Triatló a l’equip de triatló TRIBU (Santa Coloma de Farners)

2011 – 2012 – Planificació individual de corredors de Trail Running de l’equip MATXACUCA

2012 – 2014 – Entrenador Nike Run Club a la Illa Diagonal (Barcelona)

2010 – Actualment – Entrenador personal, coach esportiu y dietista por compte propi.

TITULACIÓ ESPORTIVA

  • Titulació de Monitor de Fitness – Federación española de Fisioculturismo y Fitness
  • Titulació d’Entrenador Personal – ISAF (Instituto de Ciencias de la Salud y Actividad Física)
  • Técnic de Pilates Terra Base – FEDA (Federación española de Aeorbic y Fintess)
  • Formació TRX, Spinning, BodyPump y BodyCombat
  • Titulació en dietética i nutrición esportiva – IPS (Instituto profesional de estuidos de la Salud)
  • Certificat de Coaching personal i Coaching Esportiu – TISOC Coaching
  • Certificat per la Generalitat de Catalunya Nivel I d’Entrenador de Fisioculturisme.

diversionspartan

Anuncis