Coaching

En aquest espai també t’ofereixo els serveis de coaching per acompanyar-te i sobretot per guiar-te a que et trobis a tu mateix/a.

Que es el coaching?

Si busques per internet trobaràs mil i una definicions, mètodes, eines, etc. En aquest cas es tracta d’algo molt personalitzat i un acompanyament a treure la teva millor versió en l’aspecte personal i que com a conseqüencia té en tots els àmbits de la teva vida.

En aquest servei no es tracta de treballar la part física sinó més aviat la part mental, emocional i espiritual. Es tracta de deixar anar tot allò que no ens deixa ser el que veritablement som, identificar els aspectos mentals que ens limita, coneixens una mica més a nosaltres mateixos i iniciar un retrobament amb un mateix.

Com funciona?

El funcionament no està establert ni marcat. Sempre hi ha una primera trobada que marca el camí i començem a posar fil a l’agulla.

En les sessions com et deia no hi ha res preparat, sino que ens deixem portar pel moment i sobretot a que la persona que inicia aquest procès tingui la llibertat d’expressar-se, de ser ell/ella mateix/a, de utilizar eines que en aquell moment apareguin, etc. Es una trobada a la espontaneitat i el desenvolupament més intern de la persona.

Quina es la meva feina com a Coach?

Principalment acompañar-te, recordar el teu potencial, guiar-te a que trobis dins teu la sabiesa que tant busques fora i que la treguis per viure desde tots els sentits.

Tot ho fas tu, jo només faig de mirall i de vía perque et conectis amb tu mateix/a. L’autentic protagonista ets tu, jo només sóc una eina o un mitjà que pots necessitar un temps indeterminat pero que desprès no et caldrà.

Quan?

Quan tu vulguis podem començar i trobar el moment adient fora de l’horari d’activitats de l’espai.

Tinc l’experiencia d’haver acompanyat a persones i sobretot el plaer de veure com des dels seus propis recursos han donat el pas de trencar les creençes limitants que s’apoderaven d’ells, recuperar la confiança en el seu poder interior, com han deixat anar la por per viure i s’han entregat de ple al camí de la vida.

Per més informació sobre aquest servei de Coaching o per contractar una sessió, pot omplenar el següent formulari de contacte. Moltes gràcies!!

Anuncis