Beneficis de l’entrenament funcional als adolescents

Primer de tot, que entenem per entrenament funcional? És un entrenament que ens ajuda a millorar les nostres activitats diàries a través d’exercicis variats on pot implicar la força a través de càrregues externes i/o amb el moviment natural del mateix pes corporal.

Quins beneficis aporta aquest tipus d’entrenament a un adolescent?

 • Augmenta la força i la densitat òssia.
 • Millora el desenvolupament d’habilitats motores.
 • Millora el rendiment útil del dia a dia.
 • Millora la composició corporal en adolescents amb obesitat o sobrepès.
 • Millora del rendiment esportiu.
 • Millora la funció cardiovascular.
 • Millora la percepció de la imatge corporal i incrementa la confiança en si mateix.
 • Genera benestar psicosocial.
 • Millora el rendiment acadèmic.
 • Etc.

Com podeu veure tenen molts beneficis, però també tenen alguns riscs sinó hi ha una supervisió adequada. Per exemple:

 • Ús inadequat del material al gimnàs o a casa sense coneixement.
 • Falta de tècnica en l’execució dels exercicis.
 • Equip inadequat.
 • Errors de planificació.
 • Poc respecte al descans
 • Etc.

En aquesta publicació he triat explicar això perquè al MiniBox comptem amb alguns adolescents que confien en la nostra metodologia d’entrenament funcional i han pogut experimentar alguns d’aquests beneficis. I també he triat escriure sobre això per desmitificar el mite que fer aquest tipus d’entrenament no ajuda al desenvolupament de l’adolescent. Més aviat tot el contrari.

Al MiniBox acompanyem a l’adolescent perquè formi part d’una comunitat única i s’empapi de moviment. Que gaudeixi essent ell o ella mateixa i pugui treure la seva millor versió. Supervisem els entrenaments i els empenyem a què gaudeixin de la sessió. I a poc a poc van recollint els fruits de la seva dedicació. Uns millorant el seu rendiment esportiu en l’esport que practiquen, altres millorant la confiança en ells mateixos, etc.

En definitiva, practicar l’entrenament funcional els ajuda a millorar la salut a tots nivells i a desconnectar del món virtual per connectar-se amb ells mateixos. Al cap i a la fi, moure’s no entèn d’edat.

Pots consultar els nostres horaris i activitats AQUÍ

Si vols més informació pots omplenar aquest formulari de contacte i et contestarem el més aviat possible.

Jornada de portes obertes al MiniBox el Cau del Llop

El proper dissabte dia 10 de setembre obrirem el MiniBox per celebrar el cinquè aniversari i gaudir d’una jornada de salut i moviment.

Es realitzaran les dues activitats estrella del box (MET I STRONG) però abans presentarem l’activitat que portarem a terme un dissabte al mes MOVIMENT EN FAMILIA.

Una activitat que molts ja feu quan veniu acompanyats dels vostres fills a classe i s’animen a fer la sessió amb vosaltres. Aquest cop farem dinàmiques en equips, parelles i exercicis com el que fem a MET tots plegats.

Podreu venir tant si formeu part de la comunitat del Minibox com si no. La idea es que us apunteu a través del formulari que us adjunto més abaix o pel correu electrònic miniboxolesa@gmail.com.

Per tant l’horari queda definit així:

Hi haurà esmorzar saludable durant tota la jornada. Així que podreu reposar forces després de cada sessió.

Doncs res, us animo a participar i vindre a gaudir tots plegats d’un matí ple de salut i moviment.

RESERVA LA TEVA PLAÇA omplenant el següent formulari:

Avança’t al setembre! – Promoció MiniBox el Cau del Llop

Si fas la teva inscripció, entre avui i el proper dimecres dia 31, pots vindre de forma gratuïta el que resta d’agost i gaudeixes també de no pagar matrícula.
Només hauràs d’abonar la mensualitat de setembre. Com ho veus? T’esperaràs a setembre?

Ja ho diuen… Qui s’espera es desespera. No deixis per demà el que pots fer avui. Per tant… No esperis al proper mes si tens l’oportunitat de començar aquesta setmana.

Si vols més info, et convido a posar-te en contacte a través del següent formulari de contacte o al correu miniboxolesa@gmail.com

T’esperem!!!

Al MiniBox el Cau del llop tenim productes Prozis i Picsil

Per seguir ampliant l’oferta de serveis al MiniBox ens hem fet distribuidors oficials de dues marques punteres en la suplementació i material esportiu. Concretament hem apostat per tenir productes de la marca Prozis i Picsil.

En clau suplementació Prozis ofereix una gran varietat de productes per a tots els àmbits de la salut i l’activitat física. Podeu veure més a la seva web: https://www.prozis.com/es/es

I per altra banda, amb Picsil oferim tindre el millor material de protecció per realitzar el teu entrenament. Des de cinturons lumbars, calleres, canelleres, etc. Aquí teniu la seva web: https://picsilsport.com/

Al MiniBox tenim alguns dels productes en exposició i tota l’informació necessaria per conèixer de primera mà per a quin ús ens pot servir. Per tant, et convido a passar pel centre si estàs interessat en adquirir algún d’aquests productes.

Servei de nutricionista al MiniBox el Cau del Llop

Aquest nou curs al MiniBox incorporem el servei de nutricionista. El servei serà donat per l’Aida Gonzalez, graduada en Nutrició humana i dietética. Col. CAT002148 – Instagram @aidagonzaleznutricion

L’Aida porta uns anys treballant en el món de la restauració col·lectiva, gràcies a això te experiència en l’elaboració de menús en les diferents etapes de la vida, adaptant-se a al·lèrgies, intoleràncies, dietes vegetarianes i veganes, malalties amb requeriments especials, etc.
Unes de les seves grans passions és la cuina, li encanta preparar plats saludables.
Un altre de les seves passions és el Crossfit, i per això, m’encanta ajudar tota mena d’esportistes per millorar el seu rendiment.

Us adjunto un dels consells que l’Aida comparteix al seu perfil d’Instagram:

La podreu trobar al MiniBox a partir d’octubre de forma presencial i periòdicament un dia a la setmana.

Si voleu més informació del servei, us convidem a omplenar el formulari de contacte. Us contestarem lo més aviat possible.