Cansat o millor?

Fas exercici per acabar cansat i fet pols o per sentir-te millor i com a nou? Quan vaig començar el meu camí com a entrenador, ja fa més de deu anys, el meu objectiu era esgotar la gent. Donar-ho tot en una sessió. Posar intensitat, duresa, superació de límits, no pain, no gain, etc.

Però més tard em vaig adonar que això no anava amb mi, que hi havia alguna cosa que no anava bé. Suficient estrès, cansament i exigència hi ha al nostre dia a dia i a la societat com per transmetre’l també en l’activitat física. Així que no tracta del que fem, el tipus d’activitat, sinó més aviat com fem aquesta activitat. La intenció. I des del meu punt de vista sento que moure’ns, fer exercici, ha de ser el nostre espai de consciència, exploració i connexió amb un mateix i amb els altres.

Per tant, el MiniBox, podem dir que es un espai per obrir la ment i així alliberar el cos. Alliberar el cos de la tensió, l’exigència i el dolor. I donar pas al respecte i cura del cos i la ment.

Si t’agrada el que has llegit, va en sintonia amb tu i vols més informació del que fem al MiniBox, et convido a posar-te en contacte a través d’aquest formulari de contacte. Et contestarem el més aviat possible. Gràcies!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: