De l’entrenament global al moviment al detall

Una de les característiques que té el MiniBox és la seva estructura d’entrenament on l’objectiu és moure i treballar tot el cos. Cada dia l’entrenament és diferent, variat i global. Això vol dir que els entrenaments són dinàmics, funcionals i útils.

Dinàmics perquè no hi ha temps per avorrir-se, més aviat tot el contrari. Funcionals perquè volem utilitzar el nostre cos com a eina d’entrenament. I útils perquè destaquem l’exercici com a eina per a estar més en forma en el nostre dia per desenvolupar les nostres tasques amb més vitalitat i salut.

Per tant, queda clar, que la nostra premissa va més enllà de l’estètica i l’aparença física. Volem que la gent que forma part dels nostres entrenaments s’enduguin eines per estar millor en el seu dia a dia i uns hàbits de moviment per recuperar la confiança en un mateix.

Perquè tot això rutlli i marqui la diferència intentem posar tota l’atenció al detall del moviment. Que vol dir això? Posar més consciència a la postura, per exemple. Saber que estem movent i quins ajusts hem de fer per millorar la nostra postura per maximitzar els resultats i minimitzar els danys.

Al MiniBox t’acompanyem a què obris la ment per endinsar-te en una nova forma d’entendre l’exercici físic. Volem que obtinguis resultats sense fer-te mal i que gaudeixis de l’entrenament en una comunitat única de moviment.

Si vols formar part d’aquesta comunitat, et convido a posar-te en contacte a través d’aquest formulari de contacte. Et contestarem al més aviat possible!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: