Al MiniBox el Cau del llop tenim productes Prozis i Picsil

Per seguir ampliant l’oferta de serveis al MiniBox ens hem fet distribuidors oficials de dues marques punteres en la suplementació i material esportiu. Concretament hem apostat per tenir productes de la marca Prozis i Picsil.

En clau suplementació Prozis ofereix una gran varietat de productes per a tots els àmbits de la salut i l’activitat física. Podeu veure més a la seva web: https://www.prozis.com/es/es

I per altra banda, amb Picsil oferim tindre el millor material de protecció per realitzar el teu entrenament. Des de cinturons lumbars, calleres, canelleres, etc. Aquí teniu la seva web: https://picsilsport.com/

Al MiniBox tenim alguns dels productes en exposició i tota l’informació necessaria per conèixer de primera mà per a quin ús ens pot servir. Per tant, et convido a passar pel centre si estàs interessat en adquirir algún d’aquests productes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: