Fem créixer entre tots el MiniBox el Cau del Llop!

EL PROJECTE

El projecte del MiniBox el Cau del Llop va començar fa gairebé 5 anys en un petit local de 30m2 a Olesa de Montserrat. Després de 6 mesos es va traslladar a un local de 120m2 on s’ha assentat durant quatre anys. Aquest darrer, tot i la pandèmia, ha tingut el suport incondicional dels seus clients adaptant-se a les restriccions. Sigui entrenant al carrer amb el fred com amb la limitació d’aforament i altres esdeveniments que hem superat tots plegats.

Ara, el MiniBox, està en plena ebullició i sobretot acció. Actualment es troba amb la graella d’activitats plena i en una situació que no pot abastar a tothom qui vol venir, ja que comença a haver-hi llista d’espera per poder accedir a aquest espai. Un espai que estem agraïts de compartir i d’utilitzar però que ens ha quedat petit. Tots hem evolucionat aquí pero sentim que aquest projecte necessita l’impuls final per agafar el local definitiu i asssentar tot el que ofereix i vol oferir.

QUE FEM?

Ara mateix fem activitats de moviment natural, entrenament funcional, crosstraining i Pilates. El nostre objectiu es transmetre les eines necessaries per acompanyar a les persones a viure millor a través del moviment. Aportem moviment al cos i ment. En aquiest espai es guia a la gent a anar més enllà amb nous moviments i entrenaments variats.

És molt més que un espai d’acondicionament físic. És un espai per compartir moviment, gaudir junts, superar-nos a nosaltres mateixos, deixar anar moltes pors i límits, recuperar la confiança en un mateix, moure’t en llibertat i per mi essencial… ser tu mateix a cada moment i brillar amb llum propia aqui i a la teva vida.

LA NOSTRA FILOSOFIA

La nostra filosofia transmet que hi ha una altra opció més enllà de la competició. I aquesta és compartir una mateixa fita, la salut. Moure’ns per salut. I anar a per aquesta fita ens descobreix infinitats d’avantatges i beneficis pel camí com la millora física en primer pla. Però no queda aquí, va més enllà. Ens fa estar bé amb nosaltres mateixos a nivell mental i emocional. I això és trasllada després a la relació amb els altres i tot allò que aporti una relació social. Aqui radica el canvi, quan estem bé amb nosaltres mateixos ho estem amb els altres. Perquè tot parteix en un mateix. Som tot allò que fem. I és que el moviment aporta fluïdesa a la ment.

VOLEM SEGUIR APORTANT VALOR I NOUS SERVEIS

Doncs això, volem seguir creixent en un altre espai i transmetent aquesta filosofia que tant ha ajudat i acompanyat a tots els que han participat en aquest projecte. I ara ho volem fer en un espai on es puguin integrar altres serveis com un/una nutricionista, fisioterapeuta, osteopata, tallers, xerrades… etc.
Un espai on tothom es senti còmode i gens apretat, on poder fer servir el material amb total llibertat de moviment i poder expandir el projecte sense límits físics. L’objectiu és crear un espai integral de salut.

SOM PRESENT I FUTUR

El MiniBox és un projecte de present i futur. De present perquè ja te un recorregut de 5 anys on actualment té molt moviment i de futur perquè volem que sigui un espai de referencia en clau salut a Olesa de Montserrat. Per tant, el projecte té molt de recorregut per oferir i rendir en un nou local més gran.

QUE NECESSITEM?


Necessitem arribar a 10.000 eur entre les vostres aportacions. L’import que demanem és una part aproximadament de l’inversió inicial per fer el pas a un nou local que inclou:

  • Projecte tècnic d’arquitecte i enginyer
  • Reforma obra, pintura i adeqüació elèctrica
  • Nova llicència d’activitats per la nova adreça
  • Material per completar el que tenim
  • Despeses inicials inmobiliària

Sigui en el local que tenim mirat o a un altre local si finalment no podem traslladar-nos al local previst.

PERQUÈ NO DEMANAR ELS DINERS AL BANC

Era una opció, la primera. Però m’han donat resposta en forma de silenci. Necessiten números ja, papers i que surtin gunyant ells. Així que prefereixo que sortiu guanyant vosaltres, que vosaltres sigueu els impulsors d’aquesta fase final del projecte MiniBox i que gaudiu del resultat.

PER TANT…

Ens ajudes a posar el teu granet de sorra i poder fer el pas a moure’ns a un altre espai més gran?

COM ENS POTS AJUDAR?

Pots col·laborar fent la teva aportació sense recompensa o fer una aportació a canvi d’un servei que s’et retornarà quan ens instal·lem en el nou local en cas d’aconseguir aquesta suma de diners.

APORTACIONS:

APORTA-HI 25 € – Aportació voluntària sense recompensa però amb el meu etern agraïment

APORTA-HI 50 € – Bono 5 sessions per a les activitats de MET, STRONG i REC + samarreta del MiniBox

APORTA-HI 85 € – Bono de 10 sessions per a les activitats de MET, STRONG i REC + samarreta del MiniBox

APORTA-HI 99 € – Un trimestre d’una sessió a la setmana de MET, STRONG i REC

APORTA-HI 135 € – Un trimestre de dues sessions la setmana de MET, STRONG i REC

APORTA-HI 174 € – Un trimestre de tres sessions la setmana de MET, STRONG i REC

APORTA-HI 198 € – Un trimestre de cuatre sessions la setmana de MET, STRONG i REC

APORTA-HI 200 € – Un bono de 10 sessions d’entrenament personal + samarreta del MiniBox

APORTA-HI 270 € Semestre de dues sessions la setmana de MET, STRONG i REC

APORTA-HI 348 € – Semestre de tres sessions la setmana de MET, STRONG i REC

APORTA-HI 396 € – Semestre de quatre sessions la setmana de MET, STRONG i REC

APORTA-HI 899 € – Un any de subscripció al MiniBox amb crèdit il·limitat de sessions a la setmana

APORTA-HI 1699 € – Dos anys de subscripció al MiniBox amb crèdit il·limitat de sessions a la setmana

També estic obert a altres qüantitats, serveis, etc. Tot el que sigui per ajudar a arribar a la xifra i que tots sortim beneficiats serà benvingut.

COM POTS FER LA TEVA APORTACIÓ:

Omple aquest formulari de contacte i em posaré en contacte amb tu per poder seguir el procés.

Moltes gràcies per la teva col·laboració, espero i desitjo veure’t aviat en aquest nou espai que obrirem tots plegats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s